TOPRAKKALE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU
İşyurdu Müdürlüğü

İŞKOLLARI VE ATÖLYE FAALİYET ALANLARI

KURUYEMİŞ ATÖLYESİ  : Ceza İnfaz Kurumumuz İşyurdu Kuruyemiş kavurma ve paketleme atölyesi ; Serbest piyasadan ve çiftçilerden temin edilen 17 kalem kuruyemiş ürünlerini kuruyemiş atölyesinde kavurarak ve paketleyerek Kamu kurum ve kuruluşları , Ceza infaz Kurumları ve Serbest piyasaya satışını gerçekleştirmektedir.

BAKLİYAT ATÖLYESİ : Ceza İnfaz Kurumumuz İşyurdu Bakliyat atölyesi ; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına , Ceza İnfaz Kurumlarına ve Serbest piyasaya kuru gıda olarak Bulgur,Nohut,Kuru Fasülye,Barbunya,Kırmızı mercimek gibi ihtiyaçları karşılamakta ve satışını gerçekleştirmektedir.

DEMİR ATÖLYESİ : Ceza İnfaz Kurumumuz İşyurdu Demir atölyesi , Mobilya atölyesine destek amaçlı kurulmuş olup iskelet yapı ve platform yapımlarında mobilya atölyesine destek vermekte , ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet vermektedir.

ZİRAAT İŞKOLU : 110.938,64 metrekare alana sahip olan Ceza İnfaz Kurumumuzda ziraat işkollarında kullanılan arazide ekilebilir ve dikilebilir alanlarda Meyvecilik, Sebzecilik ve Seracılık yapılmaktadır.

ÇAY OCAĞI VE KAFETERYA İŞKOLU : Ceza İnfaz Kurumumuz İşyurdu Çay ocağı atölyesi Osmaniye Adliyesinde bulunan personelin Tost ihtiyacını ve içecek (meşrubat) ihtiyaçlarını temin etmek üzere kurulmuştur.

İNŞAAT VE ONARIM İŞKOLU : Ceza İnfaz Kurumumuz İşyurdu İnşaat ve Onarım  atölyesi ; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ve Ceza İnfaz Kurumlarına her türlü inşaat kollarında (bakım,onarım,yapım,boya,sıva v.b) ve alanlarında hizmet vermektedir.

KEBAP İŞKOLU : Ceza İnfaz Kurumumuz kebap atölyesi , Kurum personeli , hükümlüler ve hükümlü ziyaretçilerinin alternatif yemek ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuştur.

TEMİZLİK İŞKOLU : Ceza İnfaz Kurumumuz İşyurdu temizlik atölyesi , Osmaniye Adliyesinde ve İl Özel İdaresinde kurum iç ve dış temizlik alanlarında hizmet vermektedir.